Tour de Norge

Norge på langs

OM OSS

Vi er et samboerpar som bor midt i den fantastiske lekeplassen Lofoten. Lekeplass med stor L. Vi er over gjennomsnittet glad i fjell og natur, og ønsker derfor nå å tilbringe noen måneder ute i den fantastiske naturen Norge har å by på.

Rebekka er en vaskekte trønder i fra Stjørdal, men har til tross for dette bodd de siste årene rundt omkring i Nord-Norge. Yrket er purk/polis/snut (kjært barn har mange navn), og trives godt med det. Rebekka foretrekker et høyt aktivitetsnivå, og tror alltid døgnet har flere timer. Hun driver litt med alt, og skulle gjerne gjort litt til. Hun blir sånn sett aldri god på noe, men trives best med det slik. Blant annet: Fjelltur/topptur på ski og til fots, kajakk, klatring, surfing, stisykling, teltturer og generelt friluftsliv.

P1130837

Lena i lilla og Rebekka i blått 🙂

Hun flyttet til Leknes i Lofoten januar 2013, og lokket med seg Lena over fjorden fra Bodø kort tid etter.

Kjappe fakta om Rebekka: 88-modell. Rødt hår og fregner. Hyperaktiv og høylytt. Distre og rotete. Impulsiv. Klumsete.

Lena kommer fra Meløy, noen mil sør for Bodø, men har bodd de siste årene i Bodø. Hun jobber som sykepleier, og har jobbet de siste årene på sykehus. Hun er blir derfor turens førstehjelpsansvarlig. Dette til Rebekkas store frustrasjon, da Lena så langt i følge Rebekka aldri har vist noen form for sympati når Rebekka er syk og svak. Lena mener Rebekka syter som en mann…

Lena er ei fjellgeit, og liker også å gå på topptur både på sommer og vinter. Ellers er friluftsliv med bål og telt høyt prioritert, samt et med innslag landeveisykling, stisykling, klatring og kajakk i ny og ne. Lena er hodet bak denne turen. Hun fikk faktisk direkte avslag, da dette ble foreslått litt over et år før beregnet startdato. Men det tok ikke lenge før vi begge to ble besatt av tanken på å gå denne turen.

Kjappe fakta om Lena: 82-modell. Ulv i fåreklær. Utålmodig. Den opplyste. Ordensmenneske. Planleggeren.

 

P1110773P1110777P1130441P1130582